Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب اسدالله نژاد، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی در نامه‌ای به محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور تذکرات مهمی را در حوزه تولید گوشت مرغ مطرح و عنوان کرد که نهاده‌های خریداری شده توسط بسیاری از واحدهای مرغداران علیرغم گذشت ٢ تا ۴ ماه هنوز برای آنان ارسال نشده در حالی که تعهد تحویل ١۵ روزه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این نامه آمده است: نظر به ضرورت استمرار و پایداری تولید و حفظ مزیت اشتغال و تأمین مرغ مورد نیاز کشور و ایجاد امنیت غذایی موارد ذیل را به استحضار می‌رساند و با توجه به مطالبات به حق مرغداران و اهمیت موضوع تقاضای صدور دستور مقتضی را دارد.

۱- بسیاری از واحدهای مرغداری که از ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰ تا تاریخ ۱۴۰۱.۲.۲۱ (زمان حذف ارز ترجیحی و تعهد تأمین نهاده با نرخ قدیم تا این تاریخ توسط دولت) جوجه ریزی نموده و گاهاً مرغ را کمتر از نرخ مصوب عرضه نموده اند، نهاده در سامانه بازارگاه با نرخ ارز ترجیحی برای آنان بارگذاری و طبعاً خرید شده اما ارسال نشده است و برای بازگشت این مرغداران به تولید و جلوگیری از زیان سنگین و کمترشکن نیاز هست با درایت و تدبیر حضرتعالی به قید فوریت نسبت به تأمین ارز و امکان خرید نهاده از سوی این دسته از مرغداران در سامانه بازارگاه اقدامات لازم صورت گیرد.

۲- بسیاری از واحدهای مرغداران علیرغم خرید نهاده با ارز ترجیحی گاهاً با گذشت بین دو تا ۴ ماه از سامانه بازارگاه با تعهد تحویل ۱۵ روزه، متأسفانه به بهانه‌های مختلف از جمله عدم تخصیص ارز یا مورد شرکت آریو تجارت سهیل، سریر تجارت، صبا پیشرو و … نهاده‌ای برای آنان ارسال نشده است. صدور دستور مقتضی برای بارگیری فوری نهاده‌ها برای مرغداران مورد استدعاست.

عدم اقدام فوری در خصوص بندهای ۱ و ۲ می‌تواند بخش عظیمی از مرغداران را از چرخه تولید خارج نماید.

۳- قیمت اعلامی غیررسمی مرغ زنده که هر کیلوگرم حدود ۴۱ هزار تومان تعیین شده فاقد مبانی استدلالی و کارشناسی و موجب زیان سنگین مرغداران خواهد بود. فلذا تقاضای تجدیدنظر و اجرای مصوبه مورخ ۱۴۰۱.۲.۱۸ که در آن قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۴۹۰ هزار ریال تعیین شده و اصلاح قیمت مرغ گرم در بازار متناسب با قیمت مرغ زنده را دارم.

کد خبر 5530328 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: جوجه ریزی محمد مخبر مرغداری نهاده های دامی رستم قاسمی بانک مرکزی زلزله هرمزگان وزارت نفت مصرف برق بورس وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات بانکی بانک مرکزی ایران نهضت ملی مسکن اعزام حجاج قیمت سکه بهار آزادی بیمه روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است

سیاوش سلیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به عدم اصلاح ارزش پایه گمرکی توسط گمرک ناچارا هرکیلو شیرخشک را در بازارهای جهانی ۲ دلار عرضه می‌کنیم، درحالیکه با نرخ ۲.۶۵ دلار باید به سامانه نیما برگردانیم.

به گفته او، رفع تعهد ارزی صادرات در برابر واردات محدود شده است به طوریکه صادرات حتما در قبال واردات کالاهای کشاورزی باید باشد که دست تولیدکننده شیرخشک بسته است که همین امر منجر به رکود بازار شده است.

سلیمی با اظهار نگرانی نسبت به افزایش قیمت شیرخام افزود: اگر قیمت شیرخام افزایش غیر متعارفی داشته باشد، بدون تردید صادرات شیرخشک و کره دچار مشکل می‌شود و شیرخام تولیدی بدلیل عدم جذب توسط کارخانجات جذب نخواهد شد.

رئیس هیئت مدیره انجمن شیرخشک ادامه داد: با افزایش قیمت شیرخام، سرانه مصرف داخل تحت تاثیر قرار می‌گیرد، از این رو انتظار می‌رود که تصمیم منطقی در خصوص اصلاح قیمت صورت بگیرد.

او با بیان اینکه سالانه ۱۱ میلیون تن شیرخام در کشور تولید می‌شود، افزود: بنابر آمار ماهانه ۱۸ هزارتن شیرخشک در کشور تولید می‌شود که با ورود به فصل گرما درصدی از تولید کاهش می‌یابد و مجدد در نیمه دوم سال افزایش می‌یابد.

سلیمی با بیان اینکه سالانه ۷۰ تا ۸۰ هزارتن شیرخشک در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: با احتساب مصرف داخل، مابقی شیرخشک تولیدی باید به بازارهای هدف صادر شود که متاسفانه در بحث اصلاح ارزش پایه گمرکی به رغم موافقت وزارت جهاد، تاکنون گمرک اصلاح نکرده است که در صورت تسهیل با نگرانی کمتری به سمت افزایش قیمت شیرخام می‌رویم.

او از دپوی ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات خبر داد و گفت: با اصلاح ارزش پایه گمرکی، میزان دپوی شیرخشک در کارخانجات کاهش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند